Home    Exclusief    Brochures    Fotogalerij    Weblinks    Contact        NL - FR
spa kopen sauna kopen infraroodcabine kopen stoomcabine kopen waterbehandeling
Home  > Sauna  > Binnensauna's New Sauna

New Sauna - from Basic to Brillant

De BASIC-line omvat 4 instapmodellen van binnensauna’s. Deze sauna’s zijn opgebouwd uit een massief vloerkader en planchetten van hoogwaardig polair dennenhout van 12,5 mm dikte aan binnen- en buitenzijde. Tussen de wanden een isolatielaag van 40 mm met een aluminium dampscherm. De banken zijn gemaakt uit abachi en 53 cm breed.

sauna kopen

De PREMIUM-line wordt opgebouwd uit een massief kader van 50 mm dik en planchetten van 15 mm hoogwaardig polair dennenhout langs de binnen- en buitenzijde. Tussen de wanden een isolatielaag van 50 mm met een aluminium dampscherm. Een uniek clipsysteem zorgt voor een perfecte samenhang van de planchetten. De banken zijn gemaakt uit abachi en 61 cm breed. De Premium-Line is afgewerkt met afgeronde bankneuzen, zichtlatten tussen de banken en voorzien van een rugleuning.

sauna kopen

De KARAT-line is gemaakt uit massieve balken van 58 mm dikte van polair dennenhout, voorzien van een dubbele tand-groef verbinding voor een uitzonderlijke sterkte. Twee draadstangen met spiraalveren staan garant voor een perfecte dichting. De hoeken worden afgewerkt met een hoekprofiel of als kruisverbinding. Het plafond heet een dikte van 15 cm en is voorzien van een 40 mm dikke isolatie. De banken uit abachi zijn 60 cm breed.

sauna zelfbouw

De BRILLANT-line is de exclusieve lijn van balkensauna’s. De massieve balken van 58 mm dikte steken in een voorgevormd kader en voorzien van een perfecte verbinding in de hoeken. In elke wand zijn twee draadstangen aangebracht die voor een perfecte dichting zorgen. De banken van 60 cm breedte en de rugleuningen zijn gemaakt uit abachi.

binnensauna kopen

ESSANA - Hoogstraat 79 - 8531 BAVIKHOVE - TEL: 056 75 54 00 - FAX: 056 70 39 63 -
 webdesign