Home    Exclusief    Brochures    Fotogalerij    Weblinks    Contact        NL - FR
spa kopen sauna kopen infraroodcabine kopen stoomcabine kopen waterbehandeling
Home  > Sauna  > Saunaovens  > Houtkachel Helo

Saunaovens - Houtkachel Helo

Als je echt terug wil naar de natuur, naar de oorsprong van het hele saunagebeuren dan is een sauna houtkachel uiteraard de meest aangewezen keuze.

De charme van het houtgeknetter, het zachte warmtegevoel dat is sauna op zijn best. Romantic Wood Feeling! Het Finse Helo heeft bovendien een traditie hoog te houden en dat merk je in de kwaliteit en de afwerking van de sauna houtkachels.

HOUTKACHEL UKKOTONTTU

De Ukkotonttu sauna houtkachel behoort tot de familie van Tonttu kachels, ontworpen en gestyled door de bekende en geprezen deisgner Ristomatti Ratia.

Ukkotonttu is een saunaoven die altijd klaar is voor gebruik. De sauna houtkachel blijft constant branden op een lage temperatuur. De gewenste temperatuur bekomen gebeurt dus in een mum van tijd.

Afmetingen: 500 x 500 x 1050
Geschikt voor sauacabines van 8 tot 22 m3

Handleiding voor Sauna Houtkachel Ukkotonttu.

ukkotonttu sauna houtkachels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAUNA HOUTKACHEL HIIDDENKIVI

Hiidenkivi is de unieke houtgestookte saunaoven in een speksteen kleedje.

Dankzij het gebruik van speksteen verkrijg je niet alleen een prachtig en zeer fraai design maar bovendien zorgt speksteen voor een zachte warmte. Een typisch kenmerk van deze uitzonderlijke steensoort is het grote vermogen om warmte op te slaan en gelijkmatig te verdelen. Op deze manier zorgt de speksteen saunakachel voor een langdurige warmte en een vermindering van houtverbruik.

Deze oven is geschikt voor ruimtes van 8 tot 22 m3.
Afmetingen v/d kachel: 500 x 490 x 800
Gewicht: 200 kg

hiidenkvi sauna houtkachels hiidenkivi sauna houtkachels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOUTKACHEL L - SL - ES TYPES

De standaard sauna houtkachel is verkrijgbaar in verschillende types met een steencapaciteit van telkens zowat 40 kg. De L-serie is de standaardversie en geschikt voor saunacabines tot 22 m3. Helo L zijn uiteraard vloerkachels met volgende afmeting: 410 x 730 x 520. De SL-serie schenkt u dubbel genot. De oven is zo gemaakt dat de steenkachel in de saunaruimte wordt geplaatst en de houtlade in een andere ruimte, bijvoorbeeld de kleedruimte of rustruimte, kan worden geplaatst. Afmetingen: 410 x 730 x 520 + 240. De ES-serie heeft een ingebouwd waterreservoir van 22 liter. Het waterkraantje kan naar keuze ofwel links of rechts van de kachel worden ge´nstalleerd. Afmetingen: 410 x 780 x 570.
Handleiding voor Sauna Houtkachels L - SL - ES. helo sauna houtkachels
helo sauna houtkachel sauna houtkachel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ESSANA - Hoogstraat 79 - 8531 BAVIKHOVE - TEL: 056 75 54 00 - FAX: 056 70 39 63 -
 webdesign