Home    Exclusief    Brochures    Fotogalerij    Weblinks    Contact        NL - FR
spa kopen sauna kopen infraroodcabine kopen stoomcabine kopen waterbehandeling
Home  > Spa Crystal Waters

Crystal Waters Spa’s - Pure Wellness

Genieten van een spa is meer dan alleen maar in een kuip met water zitten. Crystal Waters Spa, het Canadese topmerk in Belgische handen, is al sinds 1987 toonaangevend als het op hydromassage aankomt.

Alle spa’s of jacuzzi’s worden met de grootste zorg ontworpen en gemaakt door echte vakmensen. Dé enige garantie op een levenslang genot voor wat misschien wel dé aankoop van uw leven is.

wellness jacuzzi

Crystal Waters maakt gebruik van het 3-lagige Perma Bond System voor de fabricatie van de kuip. Op de acryllaag komt een harslaag (resine) voor een optimale hechting en wordt handmatig 6 lagen polyester (glasvezel) aangebracht. Een ABS ondervloer zorgt voor een optimale bescherming en een nog betere isolatie van de spa.

De kuip, de leidingen, de vloer en de wanden worden geïsoleerd met een hoge densiteitsfoam (gesloten celstructuur). De bufferruimte staat garant voor een verminderd energieverbruik en zorgt voor de nodige afkoeling wat de levensduur van de spabgevoelig verhoogt.

Voor de buitenbekleding is er de keuze tussen de oerdegelijke massieve Ceder- omkasting of een synthetische bekleding in diverse kleuren. Aan de binnenzijde van de bekleding wordt een bijkomende aluminiumisolatiefolie aangebracht. Dit allemaal om de energiekosten van de spa zo laag mogelijk te houden.

Crystal Waters Spa’s is ontworpen voor een maximaal comfort. Alle zit- en ligplaatsen zijn ergonomisch ontworpen voor een perfecte houding. Om een aangename maar diephelende werking te garanderen, stelt Crystal Waters haar vertrouwen in de pompen van Aqua Flo by Gecko.

De Waterway jets zijn zo ingebouwd dat ze doelgericht op alle spiergroepen van het lichaam de nodige massage bieden. Samen met massagetherapeuten wordt continue onderzoek verricht om dit altijd maar weer te optimaliseren.

Een Crystal Waters Spa is de ultieme spa, ontworpen voor u persoonlijk.

ESSANA - Hoogstraat 79 - 8531 BAVIKHOVE - TEL: 056 75 54 00 - FAX: 056 70 39 63 -
 webdesign