Home    Exclusief    Brochures    Fotogalerij    Weblinks    Contact        NL - FR
spa kopen sauna kopen infraroodcabine kopen stoomcabine kopen waterbehandeling
Home  > Sauna

Sauna - feeling of Wellness

Het begrip sauna vindt zijn oorsprong in Finland, maar heeft intussen al de hele wereld veroverd. De sauna is dé ideale plaats om te relaxen en te ontspannen. Eventjes wegdromen en alle dagelijkse beslommeringen bannen. Een zalig moment van rust, in je eentje, met vrienden of het hele gezin.

wellness weekend

Saunagebruik zorgt voor een heilzaam effect op lichaam en geest. Het spel tussen warmte en afkoeling geeft je een verbeterde bloeddoorstroming, een verhoogde weerstand, een dieptereiniging van de huid, een cardiovasculaire training en door het transpireren worden de afvalstoffen aan het lichaam onttrokken. Sauna is geen luxe maar een wellness must voor een ontspannen en gezond leven.

Kies je nu voor een typische droge Finse sauna of een vochtige- of biosauna, het blijft pure verwennerij.

Sauna’s vind je zowel in traditionele, eenvoudige vorm als in designvolle uitvoeringen. De opbouw gebeurt met houtpanelen en isolatie of massieve balken.

Bij Essana vind je niet alleen binnensauna's, maar eveneens de Essana Barrelsauna’s in Clear Red Cedar voor buiten.

Om de sauna optimaal te kunnen verwarmen biedt Essana je de keuze tussen elektrische sauna-ovens en houtgestookte kachels van de Finse topmerken Helo. en Sawo.

Voor de saunabesturing vertrouwen we op Abatec met de on.line en de wave.line en op Helo voor een comfortabel bedieningsgemak.

Met Sound & Light tilt u uw saunaplezier naar een hogere dimensie.

Sauna, een oeroude traditie en een moderne oase van wellness, rust en ontspanning.

ESSANA - Hoogstraat 79 - 8531 BAVIKHOVE - TEL: 056 75 54 00 - FAX: 056 70 39 63 -
 webdesign