Home    Exclusief    Brochures    Fotogalerij    Weblinks    Contact        NL - FR
spa kopen sauna kopen infraroodcabine kopen stoomcabine kopen waterbehandeling
Home  > Infrarood

Infrarood - the new wellness

In tegenstelling tot sauna's, die een binnentemperatuur hebben van 90 tot 110 C, hebben infrarood cabines een binnentemperatuur van ongeveer 50 C. Bovendien werken infraroodcabines met infraroodstraling die het lichaam van binnenuit verwarmt en zo het lichaam de kans geeft tot herstel.

Infrarood cabines zijn in elk huis te plaatsen, onderhoudsvriendelijk enegiezuinig en zeer makkelijk in het gebruik. Naast de mensen die de cabine willen gebruiken voor ontspanning heeft vooral de groep mensen die last heeft van spier- en gewrichts klachten duidelijk voordeel van de infra rood straling.

We onderscheiden infrarood cabines met stralers, waar de stralers zichtbaar zijn en infrarood cabines met IR-folie, waar de stralers zijn weggewerkt in de wand en zorgen voor een gelijkmatig verdeling van de infraroodstraling.

Er zijn ook infraroodcabines uitgerust met vlaktestralers die zorgen voor een globale en integrale verspreiding van warmte en IR-golven in de hele cabine.

Graag presenteren wij uw de helo infraroodcabines.ESSANA - Hoogstraat 79 - 8531 BAVIKHOVE - TEL: 056 75 54 00 - FAX: 056 70 39 63 -
 webdesign