Home    Exclusief    Brochures    Fotogalerij    Weblinks    Contact        NL - FR
spa kopen sauna kopen infraroodcabine kopen stoomcabine kopen waterbehandeling
Home  > Infrarood  > Infraroodcabines Helo

Infrarood - Cabines Helo

Intense en diepe warmte is n van de meest aangename geneugten voor het lichaam. Dat vind je terug bij alle infraroodcabines van s werelds wellnessgigant uit Finland: Helo.

Door gebruik te maken van het exclusieve Carbon Flex System, is het uiterst aangenaam vertoeven in een Helo-infraroodcabine. De speciale hoes bovenop de carbonpanelen zorgt voor een perfecte verdeling van zowel de warmte als de infraroodgolven in de infraroodcabine.

wellness jacuzzi

Hierdoor krijg je een aangename zachte warmte en kan je zonder enig probleem of gevaar lekker lang genieten van een infraroodsessie.

De infraroodcabines van Helo voldoen aan de strenge TV-normen en dat is toch een garantie op veiligheid en duurzaamheid.

Alle infrarood cabines zijn vervaardigd in ofwel Hemlock of Ceder. De verwarmde bank en vloerplaat zorgen voor een aangenaam gevoel tijdens de infraroodsessie.

Alle Helo infraroodcabines zijn uitgerust met een digitaal bedieningspaneel, zowel intern als extern, en beschikken over een kwaliteitsvolle radio/CD/MP3 met afstandsbediening.

De kleurtherapie is op alle infraroodcabines standaard.

Het grote glasoppervlak geeft je een vrij en ruimtelijk gevoel in alle Helo infraroodcabines.

Graag stellen wij u de volgende infraroodcabines voor van Helo:

ESSANA - Hoogstraat 79 - 8531 BAVIKHOVE - TEL: 056 75 54 00 - FAX: 056 70 39 63 -
 webdesign