Home    Exclusief    Brochures    Fotogalerij    Weblinks    Contact        NL - FR
spa kopen waterbehandeling zwembad wateranalyse zwembad zout electrolyse waterbehandeling
Home  > Waterbehandeling

Waterbehandeling - wateranalyse

Een zwembad in de tuin? Een geweldig idee. Plezier en sport hand in hand in je eigen vertrouwde omgeving. Maar heb je al nagedacht over wat er zo allemaal bij komt kijken? Proper water lijkt de logica zelve, maar is verre van zelfsprekend.

Een zwembad vraagt de nodige aandacht en een regelmatige wateranalyse. Het chloorgehalte en de pH-waarde (zuurtegraad) van uw zwembad zijn de twee meest belangrijke elementen. Het meten van chloorgehalte en pH-waarde kan zowel manueel als digitaal worden uitgelezen.

Telkens moet je wel zelf sleuren met chloor en/of pH-bidons, moet je zelf chloortabletten of andere ontsmettingsmiddelen in het water kappen. We spreken dan nog niet van het veilig stockeren van deze producten.

wateranalyse chloorsysteem zwembad

Het kan evenwel eenvoudiger en efficiŽnter!

Het meten en doseren kan perfect volautomatisch dankzij het unieke systeem Blue I Prizma. Het eenvoudige maar uiterst betrouwbare en vooral duurzame toestel meet colorimetrisch. Gedaan met jaarlijks de meetcellen te kalibreren en dure sondes te vervangen. Na vijfhonderd metingen een andere cassette plaatsen en daar houdt het op. De Prizma voegt automatisch de juiste hoeveelheid zuur en chloor toe aan het water.

Ben je niet zo voor gebruik van chloor? Geen probleem. Met het zoutelectrolysesysteem Lilipool hoef je enkel zout in het water toe te voegen en wordt chloor aangemaakt door het toestel. Betrouwbaar en vooral heel gebruiksvriendelijk.

Proper water in het zwembad? Het hoeft geen sleur meer te zijn.

ESSANA - Hoogstraat 79 - 8531 BAVIKHOVE - TEL: 056 75 54 00 - FAX: 056 70 39 63 -
 webdesign