Home    Exclusief    Brochures    Fotogalerij    Weblinks    Contact        NL - FR
spa kopen sauna kopen infraroodcabine kopen stoomcabine kopen waterbehandeling
Home  > Sauna  > Sauna Sound & Light

Sauna - Sound & Light

LED-kleurlampen

Misschien wel Ĺs werelds beste systeem voor sauna verlichting. Compact, perfect afgewerkt en vooral zeer stijlvol met een houten kader.

De kleurmodules bestaan in twee uitvoeren: 330 x 310 x 98 mm en 564 x 330 x 88 mm. In de eerste versie steken 360 LED-lampen en in de grote versie 720. De kleurmodule dient te worden ingebouwd in de wave.com4 basisvermogenmodule. Het bedieningspaneel is identiek qua vorm en design als de wave.com4 saunabediening. De bediening als het kleurenelement zijn hittebestendig tot 120░ C.

HANDLEIDING voor sauna LED-kleurlampen.

SOUND & LIGHT

Hoogwaardige technologie maakt van dit product een topper van wereldformaat. In de gesloten aluminium behuizing met LED-lampen zijn twee hoogwaardige luidsprekers ge´ntegreerd. Ingebouwd is het geheel amper 5 mm dik.

Het bedieningspaneel is in het design van de wave.com4 en kan zowel binnen- als buiten de sauna worden ge´nstalleerd. De helderheid van de kleuren is te programmeren van heel zacht tot uiterst hel. Via een externe USB-dock kan je alle MP3-bestanden afspelen via de USB-stick.

HANDLEIDING voor sauna Sound & Light.

sauna soung light

led-verlichting sauna

led-verlichting sauna

ESSANA - Hoogstraat 79 - 8531 BAVIKHOVE - TEL: 056 75 54 00 - FAX: 056 70 39 63 -
 webdesign